Top 10 Seriale care merita vazute

davinci

Devean
Membru personal
forumdeva.ro
Registered
#1
  1. Game of Thrones (2011) - Într-un tărâm în care verile durează decenii, iar iernile vieți, belelele pândesc la tot pasul.
  2. Boardwalk Empire (2010) - Bun venit în America anilor '20: Marele Război s-a încheiat, Wall Street era în plină înflorire și totul era de vânzare, chiar și Campionatul Mondial de Fotbal American.
  3. Da Vinci's Demons (2013) - Serialul urmărește poveștile nespuse despre viața lui Leonardo Da Vinci în anii săi petrecuți în Florența perioadei Renașterii.
  4. Money Heist (2017) - Opt hoți iau ostatici și se baricadează în Monetăria Regală a Spaniei încercând să manipuleze poliția pentru a-și pune în aplicare planul gândit de un geniu criminal.
  5. Vikings (2013) - "Vikings" urmărește aventurile lui Ragnar Lothbrok, cel mai mare erou al vremurilor sale.
  6. Rome (2005) - Este anul 52 I.C. Pentru patru sute de ani de la fondarea Republicii, Roma a fost cel mai bogat oraș din lume, o metropolă cosmopolită populată de un milion de oameni, epicentrul unui imperiu în expansiune.
  7. Ray Donovan (2013) - Ray Donovan, este un consultant profesionist, reprezentând oameni bogați și faimoși.
  8. Gotham (2014) - Inainte de Batman, a existat Gotham.
  9. The Borgias (2011) - Familia Borgia spune povestea uneia dintre cele mai fascinante familii din istorie.
  10. Sherlock (2010) - Sherlock este un serial britanic de televiziune ale cărui palpitante aventuri au loc în secolul 21.
Lista nu este in ordine toate serialele mentionate mai sus mi-au placut foarte mult, astept lista voastra de seriale.
 

Reclama

Booking.com
Sus