Proiectul Decathlon la Deva nu a căzut, doar că apare mai târziu decât ne aşteptam

Observator

Membru nou
Registered
#1

Reprezentanţii Shopping City Deva anunţau în februarie că au semnat un parteneriat pentru deschiderea primului magazin Decathlon din judeţ. E drept, oficial, nu a fost anunţată nicio perioadă anume în care va avea loc inaugurarea, însă, „pe surse”, la vremea respectivă, ca termen era estimată prima jumătate a lunii aprilie.

„Glasul Hunedoarei” a revenit cu întrebări pe această temă, adresate firmei de relaţii publice care a transmis comunicatul iniţial, Smart Point. „Am discutat cu partenerii noştri de la Shopping City Deva şi s-a reconfirmat faptul că nu a fost comunicată niciodată vreo dată anume la care va fi deschis magazinul Decathlon. Încă se lucrează la amenajarea magazinului, iar o dată oficială la care va avea loc deschiderea lui va fi anunţată în perioada următoare”, a declarat Georgiana Bălan, PR executive la Smart Point.

În comunicatul care anunţa semnarea parteneriatului, la finele lunii februarie, managerul de expansiune al Decathlon, Gwenn Hervo, declara: „În luna martie a acestui an vom deschide cel de al 24-lea magazin din România (la Bistriţa – n.red.) și sperăm că vom reuși să inaugurăm, în curând, și cel de-al 25-lea magazin, la Deva. Designul noului centru corespunde formatului rețelei de spații comerciale Decathlon – „Toate sporturile sub acelaşi acoperiş” și este în conformitate cu cele mai înalte standarde internaționale de proiectare și siguranță în domeniul retail-ului sportiv.

O confirmare a faptului că proiectul Decathlon la Deva este în derulare şi destul de aproape de finalizare o reprezintă şi apariţia unei pagini de facebook cu acest nume pe care figurează un anunţ de angajări.

Citeşte şi:
https://glasul-hd.ro/decathlon-apare-si-hunedoara/

Stire originala...
 

Reclama

Booking.com
Sus